arenamedier_500
  • Uppdaterad: 9 Apr, 2015

Arena medier

Arena Medier, som är en del av Arenagruppen, gör egna tidningar, webbtidningen Dagens Arena och Magasinet Arena, samt producerar tidningar på uppdrag och i samarbete med andra organisationer.

Vill du veta mer om Arena Mediers verksamhet och har frågor om hur vi arbetar med uppdragspublicering?

För mer information kontakta hanna.finmo@arenagruppen.se, chef Arena Medier.

Arena Medier hjälper idéburna organisationer med:

Tidningsproduktion:
Arena Medier besitter en gedigen kunskap om det journalistiska hantverket. Vi producerar tidningar och bilagor med kunniga redaktörer som väcker engagemang hos läsaren. Med oss på Arena Medier vilar hela tidningsprocessen i trygga händer.

Webb:
yonna_webby
Söker din organisation nya smarta vägar att nå ut på nätet? Med användarvänliga verktyg har Dagensarena.se utvecklat kompletta system för flexibel webbpublicering.

Nyhetsbrev:
Digitala nyhetsbrev är ett snabbt och effektivt sätt att nå ut med aktuella händelser. Vi hjälper till att ta fram ett nyhetsbrev som passar organisationen och utvecklar de nödvändiga verktygen för att nå fram till målgruppen.

Podcast:
Nå en ung publik med din organnisations budskap. Vi producerar idag podcasts åt Arena Idé och tar gärna uppdrag där vi kan bistå såväl med redaktionellt upplägg, programledare och ljud/klippning.

Våra fristående journalistiska produkter, Magasinet Arena och webbtidningen Dagens Arena, har ett stort kunnande, nätverk och engagemang inom samhällsjournalistik. Vi tror att idéer och journalistik kan förändra världen. Och andra tror på oss: vi vinner och nomineras regelbundet till Tidskriftspriset, Publishingpriset och Guldspaden.

Arena Medier har kollektivavtal.