logo_arenagruppen
  • Uppdaterad: 8 Mar, 2011

Våra medarbetare

Kontakta oss

» Navigera längre ner på sidan för att komma i kontakt med personen du söker.

 

Ledning

Håkan A Bengtsson
Håkan A Bengtsson är vd för Arenagruppen. Han var med och startade tidskriften Arena 1993 och var inledningsvis en av chefredaktörerna. Håkan har sedan dess varit delaktig i utvecklingen av Arenagruppens olika verksamheter. Han har länge verkat som skribent och författare.

E-post: hakan.bengtsson@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 40

Johanna Lindell (föräldraledig)
Johanna är vice vd på Arenagruppen. Hon har tidigare jobbat på Sensus studieförbund, LO-TCO Biståndsnämnd, SKTF och Akademikerförbundet SSR.

E-post: johanna.lindell@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 61

 

Boa Ruthström
Boa är chef för Arena Idé, tankesmedjan inom Arenagruppen. Han har tidigare varit utredare och kanslichef på Journalistförbundet, SKTF och Polisförbundet. Han har även varit vd för Friluftsfrämjandet och Global Utmaning samt arbetat i verksledningen vid Rikspolisstyrelsen.

E-post: boa.ruthstrom@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 55

 

liten Lindblad_Jenny

Jenny Lindahl 

Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har bred erfarenhet av politisk kommunikation såväl från näringslivet som politiken. Jenny är chef för Arena Opinion. Hon har erfarenheter som bland annat PR-konsult på Hill & Knowlton, kommunikationschef Vänsterpartiet, förbundsordförande för Ung Vänster och kommer närmast från Svenska Tecknare där hon var förbundsdirektör. Hon har även med Martin Borgs och Håkan Lind skrivit boken ”Medietränad”.

E-post: jenny.lindahl@arenagruppen.se
Telefon: 073-6541321
08-52257461

Administrations- och prenumerationsservice

Gun Andersson
Gun Andersson är ansvarig för Arenagruppens övergripande administration, abonnenter, prenumerationshantering och ekonomi. Hon har tidigare varit ansvarig för prenumerationshantering på tidningen Broderskap.

Telefon: 08- 522 574 41

 

 
Niklas Nordblad
Niklas är korrekturläsare och arbetar med sammanställning av register för Arenagruppen.
Telefon: 08-522 574 42

 

Arena-redaktionen

yonna

 

 

 

 

Yonna Waltersson
Yonna är chefredaktör för webbtidningen Dagens Arena. Tidigare var Yonna nyhets- och debattredaktör på dagensarena.se. Hon har tidigare varit journalist på webbtidningen Europaportalen.se. Yonna har också deltagit i olika projekt som formgivare, bland annat har hon formgett boken ”Överlev hemma!” för Civilförsvarsförbundet. Vann Svenska Publishing-Priset 2012 och 2013 i kategorin webb tillsammans med Dagens Arenas redaktion.

E-post: yonna.waltersson@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 47

 

Malena Rydell
Malena är chefredaktör för Magasinet Arena och krönikör på frilansbasis för webbtidningen Dagens Arena. Malena är skribent inom kulturområdet och skriver för Dagens Nyheters och Sydsvenska Dagbladets kulturredaktioner. Hon har tidigare bland annat varit kulturchef på Stockholmstidningen City, chefredaktör för tidskriften Bang och kritiker i Dagens Nyheter.

E-post: malena.rydell@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 50

 

Mikael Feldbaum
Mikael chef för Arena Medier och chefredaktör för Magasinet Arena och ledarskribent på frilansbasis för webbtidningen Dagens Arena. Han har tidigare arbetat som redaktör hos uppdragspublicisten Redaktörerna, som chefredaktör för SSU:s medlemstidning Frihet och som konsult på kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. Mikaels publikationer har belönats med Tidskriftspriset 2010, Guldbladet 2008 och Publishingpriset 2010 & 2011.

E-post: mikael.feldbaum@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 49

 

Tobias Rydin
Tobias är art director för Magasinet Arena. Han är för närvarande föräldraledig.

E-post: tobias.rydin@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 62

 

Dagens Arena-redaktionen

lisa
Lisa Gemmel
Lisa är chefredaktör och politisk redaktör för webbtidningen Dagens Arena. Hon har tidigare varit jurist och utredare på fackförbundet DIK och ordförande för Saco Studentråd. Lisa har även varit krönikör för bland annat Helsingborgs dagblad och skrivit för Magasin Ping. Hon har en juris kandidatexamen från Stockholms universitet och har gått Aftonbladets ledarskribentutbildning.

 

Nina Brevinge
Nina är redaktör och grävreporter på webbtidningen Dagens Arena. Hon har tidigare arbetat som journalist på tidningen Fokus, Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten.

E-post: nina.brevinge@arenagruppen.se

Johanna Senneby
Johanna är nyhetsredaktör och debattredaktör på Dagens Arena. Hon har tidigare arbetat på ett flertal tidningar och som frilansande journalist.

E-post: johanna.senneby@arenagruppen.se

yonna

 

 

 

 

Yonna Waltersson
Yonna är chefredaktör för webbtidningen Dagens Arena. Tidigare var Yonna nyhets- och debattredaktör på dagensarena.se. Hon har tidigare varit journalist på webbtidningen Europaportalen.se. Yonna har också deltagit i olika projekt som formgivare, bland annat har hon formgett boken ”Överlev hemma!” för Civilförsvarsförbundet. Vann Svenska Publishing-Priset 2012 och 2013 i kategorin webb tillsammans med Dagens Arenas redaktion. Yonna är för närvarande tjänstledig.

E-post: yonna.waltersson@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 47

 

Maria_G_Byline_2

 

 

 

 

Maria Georgieva
Maria är digital strateg och redaktör för arenagruppen.se:s samtliga sajter. Hon jobbar även på uppdragsbasis med redaktionell webbjournalistik för Arena Opinion. Maria är journalist, filmare och har tidigare varit reporter på SVT och arbetat som kulturproducent. Maria hörs i Sveriges Radio, skriver för Expressens och Sydsvenskans kultursidor och har en fil.mag.-examen i filmvetenskap och journalistik.

Maria är tjänstledig hösten 2015 och våren 2016.

 

Bokförlaget Atlas

Ann-Louise Gustavsson
Ann-Louise är förlagschef på Bokförlaget Atlas. Hon har pluggat förlagskunskap vid Berkeley-universitetet 1996 och har tidigare varit marknadsförare på Ordfront och Atlantis.

E-post: ann-louise.gustavsson@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 59

 

img_1042

Elnaz Baghlanian

Elnaz är litterär chef på Atlas. Hon har tidigare arbetat på Svenska PEN som kansliansvarig och som redaktör för tidskriften Dissidentbloggen.

E-post: elnaz.baghlanian@arenagruppen.se

Telefon: 073-654 13 18

 

Johan Söderbäck
Johan är redaktör och faktor på Bokförlaget Atlas  Han har i flera år arbetat som redaktör på Bokförlaget Tranan, och har en fil.mag.-examen i litteraturvetenskap, svenska och estetik.
Telefon: 08-522 574 60

 

Stefan Sunnerdahl
Stefan är vikarierande projektledare för Premiss förlag. Tidigare har Stefan arbetat som redaktör för Bokförlaget Atlas, och nu senast på Ordfront förlag.

E-post: stefan.sunnerdahl@arenagruppen.se

Tankesmedjan Arena Idé

Boa Ruthström
Boa är chef för Arena Idé, tankesmedjan inom Arenagruppen. Han har tidigare varit utredare och kanslichef på Journalistförbundet, SKTF och Polisförbundet. Han har även varit vd för Friluftsfrämjandet och Global Utmaning samt arbetat i verksledningen vid Rikspolisstyrelsen.

E-post: boa.ruthstrom@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 55

 

 

 

 

Lisa Pelling

Lisa är utredningschef vid Arena Idé, tankesmedjan inom Arenagruppen. Lisa har tidigare varit programchef på tankesmedjan Global Utmaning och politiskt sakkunnig på utrikesdepartementet. Hon är doktor i statsvetenskap vid Wiens universitet.

E-post: lisa.pelling@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 56 

 

 

 

 

 

Sandro Scocco
Sandro är chefsekonom på Arena Idé. Han har tidigare varit chefsekonom på Global Utmaning och har tidigare haft samma tjänst på Arbetsmarknadsverket och ITPS.

E-post: sandro.scocco@arenagruppen.se

 

Maja Dahl

 

 

 

 

 

Maja Dahl
Maja är kommunikationsansvarig för Arena Idé. Hon är utbildad medie- och kommunikationsvetare, och har tidigare varit projektledare för Nätaktivisterna och kommunikationsansvarig för projektet Ung & Dum.
E-post: maja.dahl@arenagruppen.se

 

Marcus Strinäs
Marcus jobbar som utredare på Arena Idé och driver det progressiva ledarskapsprogrammet Arenaakademin. Marcus specialiserar sig i ekonomisk politik och är till sommaren färdigutbildad nationalekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

E-post: marcus.strinas@arenagruppen.se

 


Karin Thorasdotter
Karin är utredare på Arena Idé med inriktning mot arbetsmarknad och välfärdsfrågor. Hon har tidigare varit verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Sensus.

E-post: karin.thorasdotter@arenagruppen.se

Kommunikationsbolaget Arena Opinion

Johanna Lindell
Johanna är chef för Arena skolinformation och Arena Opinion. Hon har tidigare jobbat på Sensus studieförbund, LO-TCO Biståndsnämnd, SKTF och Akademikerförbundet SSR.

E-post: johanna.lindell@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 62

 

 

 

 

 

Sonja Schwarzenberger
Sonja är projektledare för Arena Opinion. Hon har arbetat som programledare och producent på Sveriges Radio och Sveriges Television. Sonja var en av initiativtagarna till kampanjen #Prata om det och har medverkat som redaktör och författare i böckerna Mor Mamma Morsan, Könskrig och Skitliv. Sonja var tidigare chefredaktör för tidskriften Bang.

E-post: sonja.schwarzenberger@arenagruppen.se

Telefon: 08- 522 574 63

mariaelsa

 

 

 

 

María-Elsa Salvo
María-Elsa är kommunikationsstrateg för Arena Opinion. Hon har tidigare jobbat som handelsassistent på Chiles Ambassads handelsavdelning och Spanish Product Manager på Star Stable Entertainment AB. Maria-Elsa har även en lång erfarenhet av opinionsbildning och politisk kommunikation hos SSU Stockholm.

E-post: maria-elsa.salvo@arenagruppen.se

tove
Tove Hägg
Tove Hägg är kommunikationsstrateg på Arena Opinion. Hon har tidigare arbetat på Sveriges Kommuner och Landsting i projektet Sveriges Viktigaste Jobb. Hon har också jobbat som skribent och projektledare på reklambyrån Kärnhuset och som kommunikatör på Folke Bernadotteakademin. Hon har även drivit ett eget företag där hon hållit kurser i retorik och presentationsteknik.

E-post: tove.hagg@arenagruppen.se

 

Maria_G_Byline_2

 

 

 

 

Maria Georgieva

Maria jobbar med konceptutveckling och redaktionell kommunikation för Arena Opinion. Maria är digital strateg jobbar som webbredaktör för magasinet Arena och bokförlaget Atlas samt övriga av Arenagruppens verksamheter. Maria är utbildad strategisk kommunikatör, och har en fil.mag.-examen i filmvetenskap och journalistik, och har tidigare jobbat på Stockholms filmfestival, reporter på SVT och Sveriges Radio, och som kulturproducent.

E-post: maria.georgieva@arenagruppen.se

Telefon: 08-522 574 43

Linnea

 

 

 

 

 

Linnea Granath
Linnéa Granath är projektledare för Arena Skolinformation. Hon kommer senast från Kommunal där hon arbetade som ombudsman med fokus på unga och hur
organisationen ska lyfta ungas perspektiv och bättre ta vara på ungas engagemang.

Tidigare har Linnéa också jobbat som journalist.

E-post: linnea.granath@arenagruppen.se
Telefon: 08-52 25 74 52, 073- 65 41 312